header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Под хитно спречити глобални геноцид! Штампај Е-пошта
четвртак, 01 октобар 2009

ПОД ХИТНО СПРЕЧИТИ ГЛОБАЛНИ ГЕНОЦИД!

Image       На интернет страници америчког часописа The Flu Case објављен је сензационалан документ у којем др Леонард Хоровиц и новинар истраживач Шери Кејн тврде да је пандемија тзв.свињског грипа, осмишљена у корпорацијама које се баве биотехнолошким истраживањима. Посебно је интересантна чињеница да највећи капитал у овим мултинационалним компанијама имају председник Светске Владе Дејвид Рокфелер и један од главних актера догађаја од 11. Септембра, Лари Силверштајн.

О овом сензационалном открићу, које је изазавао велику пажњу слободних медија у свету др Хоровиц је обавестио амерички ФБИ, захтевајући да се спречи план глобалне елите, која принудном вакцинацијом жели да смањи број становника на планети.

У писму Федералном истражном бироу, овај угледни доктор тврди да је пандемија свињског грипа, пројекат који Рокфелеров концерн, који има монопол на истраживањима у овој области, спроводи користећи огроман утицај у Светској здравственој организацији. Суштина пројекта је да се светско становништво прислино вакцинише, под изговором заштите од ширења овог вируса, који је осмишљен у истраживачким ценртима фармакоиндустрије. Др Хоровиц и новинарка Кејн тврде да су вакцине токсичне и да изазивају тешке последице.

Посебно важну улогу у ширењу панике имају чланови светске владе, који контролишу велике медијске концерне. Као најближи Рокфелерови сарадници помињу се Руперт Мардок, Мортон Цукерман, Томас Глусер, као и бивши председавајуће биро Банке федералних резерви у Њујорку Џери Спејер. Сви они имају огроман капитал у биотехнолошким мултинационалним компанијама.

У пријави се посебно помиње име Ларија Силверштајна, власника зграде 7 у комплексу Светског трговинског центра, закуподавца који је рушењем зграде остварио огромне профите, јер је знао за нападе унапред. Овај монструм сада је један од главних деоничара у фармакоиндустрији.

Др Хоровиц напомиње да уколико су ови људи за 8. секунди били у стању да побију 3000 људи, у стању су и да спроведу у дело глобални геноцид, под изговором присилне вакцинације. Медицинска истраживања показују да вирус свињског грипа, најчешће погађа популацију до 40 година, као и да се шири четири пута брже у односу на остале вирусе. Они апелују на америчку и слободољубиву јавност света да спечи глобални геноцид, тако што ће спречити локална министарства да увозе токсичне вакцине.

(Ово писмо се у интегралној верзији може пронаћи на интернет страници The Flu Case)

          http://srpskaanalitika.mojblog.rs/

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 октобар 2009 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.