header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: „Борба за веру“ на црној листи „Јутјуба“ Штампај Е-пошта
недеља, 31 октобар 2021

 Даноноћни хакерски напади на „Борбу за веру“, уз два највишег ранга у року од само месец дана, која су била довела до брисања наше базе података и нестанка са Интернета, - показали су и доказали да „Борба за веру“ много смета. Коме? Смета буквално свим слугама непомјаниковим, и онима са световне, и овима са црквене стране. Ми смо то више пута истицали у нашим саопштењима. Наравно, неко је у то могао и не поверовати. Међутим, за размере тог нашег сметања од јуче имамо још једну потврду. Црно на бело. И то свако  може да провери и да се увери.

Наиме, „Јутјуб“ је ставио „Борбу за веру“ на своју црну листу. Наравно, ми смо одавно знали да ће „Јутјуб“ кренути са цензуром, да ће брисати неподобне материјале, због чега смо благовремено направили канал на „Рутјубу“. Међутим, нисмо претпоставили да – у овој фази светских догађања – „Борба за веру“ може да засмета генерално, као сајт. Али, време и догађања су убрзани.

„Јутјуб“ је задао алгоритам свом софтверу – вештачкој интелигенцији – да брише сваку везу са доменом borbazaveru.info. Простије речено, ако покушате да напишете коментар, на било ком клипу на „Јутјубу“ и ставите линк ка „Борби за веру“, то ће вам у року од пар минута бити обрисано.

Шта је разлог за блокаду „Борбе за веру“? То би најпре могао бити наш став према антихристовој глобалној корона религији, са свим њеним култним радњама, од маски до вакцинисања, чији је централни обред жигосање људи печатом Антихриста, од чега нека би Господ сачувао сва своја верна чада.

Ево нашег отпоздрава „Јутјубу“, јер мислимо да је тај наш текст био и јесте "глогов колац" за коронашке вампире:

Докази завере или да нам буде јасније шта се догађа

http://borbazaveru.info/content/view/15030/77/

А борбу за веру настављамо истом жестином, јер

Ако је Бог са нама, ко ће против нас?

(Рим. 8, 31).

Слава Богу за све. Амин.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 01 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 53 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.