header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Јапанско „чудо“ или коронашко извештавање руског „Спутњика“
Јапанско „чудо“ или коронашко извештавање руског „Спутњика“ Штампај Е-пошта
недеља, 28 новембар 2021
        Корпоративни медији некако су изгледа превидели чудесан догађај у Јапану, где је корона наизглед преко ноћи нестала! А чак и они који су о томе известили, урадили су то изврћући истину…

Пошто извртање истине у западним корпоративним медијима није ништа необично, јер представља стандард њиховог ‘извештавања’, представићемо данас срамотни пример руског корпоративног медија ‘Спутњик’ и њиховог огранка на српском. У њиховом извештају под насловом „Да ли је корона у Јапану ‘извршила харакири’?“, дугогодишњи дописник Танјуга из Токија именом Драган Миленковић, прати ‘златне стандарде’ западног дезинформисања бацајући прво у лице читаоца апсолутне бројке без контекста:

„Од почетка пандемије у тој земљи је од овог вируса оболело 1.726,138 особа, умрло је 18.262, а излечено је њих 1.706,670.“


Задржимо се накратко на овим бројевима да видимо како манипулација изгледа. Дакле, за 21 месец у Јапану је заражено 1.726,138 особа или свега 1,35% укупне Јапанске популације од око 126 милиона. А од тих 1.726,138, од вируса је наводно умрло 18.262 особе, или тек 1,07% заражених. Што опет значи да је укупна наводна смртност од тог вируса за 21 месец (скоро две године) само 0,01449%! Ето чиме вас корпоративни медији већ другу годину држе у стању паничног страха а владе вам одузимају сва права и слободе као никад раније у историји света.

Овај ‘извештач’ „подсећа да је у априлу у Јапану било јако мало вакцинисаног становништва, свега два или три одсто, па је било пуно и оних који су мислили да због ситуације са пандемијом Олимпијаде неће бити.“ Занимљиво. До првог априла у Јапану је било само 9162 наводно преминула од короне, што значи да је број жртава за осам месеци вакцинације практично престигао број невакцинисаних жртава за претходних 13 месеци!

Извор: worldometers.info

 

Каже затим овај ‘извештач’:

„Тек када су одрадили Олимпијаду, они [Јапанци] су кренули са вакцинацијом и ту су дали све од себе, па је сада од 127 милиона становника вакцинисано око 77 одсто.“

И опет се ‘извештач’ не усуђује или не жели да ствари постави у контекст: Олимпијада је завршена 8. августа, а погледајте овај катастрофалан пораст заразе НАКОН почетка вакцинације!

Лако је видети да је застрашујући пораст трајао од почетка августа а да са врха нагло пада 29. августа, што се у потпуности поклапа са престанком вакцинације после вести од 27. августа о контаминираним Модерниним вакцинама!

Извор: worldometers.info

Уз овакве бројеве, чист је безобразлук извештавати о било каквој ‘пандемији’, а имајући у виду резултате ‘вакцинације’ овакво извештавање може се третирати и као саучесништво у злочину против човечности.

Међутим, никакве чињенице не могу натерати овог ‘извештача’ да се позабави истином. Уместо тога, он наставља да ‘објашњава мистерију’ нестанка короне:

„Наравно, сви сада траже објашњење, али ја мислим да је то резултат јапанске систематичности, дисциплине, начина живота, али и карактера.“

Ма није ваљда! Јапански карактер је натерао корону да изврши самоубиство! Овом несрећнику није пало на памет да, на пример, провери старост и коморбидете код преминулих као што је то недавно учинио италијански Виши институт за здравље и нашао да је свега 2,9% наводних жртава могло заиста умрети од вируса.

То би, наравно, разобличило читаву превару, али – ко би онда том плаћенику објавио истинит извештај? Он даље каже да је ‘код Јапанаца увек све јасно, ништа се не скрива, а становништву се само предочава шта треба да ради.’ Зар? Па како се онда није сетио да потражи узроке нестанка короне у јапанској државној контроли која је објавила да је нашла 1,63 милиона контаминираних доза Модернине вакцине у својих девет префектура! Можда је њима просто било довољно тровања, па су одлучили да иступе из тог злочиначког театра који не уме да објасни ни чињеницу да у Африци, са мање од 6% ‘вакцинисаних’ короне такође нема, док Европа са преко 70% бележи највише стопе заражавања и смртности.

Немојте се опуштати очекујући да ће сад корона театар нестати и из вашег града. Према опробаном начелу Едварда Бернеза и Јозефа Гебелса: Кад лаж постане очигледна, прекриј је следећом, још већом! Белгијски министар добио је ‘част’ да корпоративним медијим на манипулацију преда вест о новом најгорем соју досад, који се наводно појавио у Јужној Африци, и који је већ добио назив Ковид-21.

Не заборавите: Психопате је могуће зауставити једино силом.

Све док се то не деси, број жртава коронапреваре и ‘вакцинације’ неумитно ће расти, а ми ћемо гледати како расту овакве компилације несрећних људи који су веровали фармакомафијашкој ‘струци’:

 https://rumble.com/vpkvjn-prevareni-pomor-vakcinisanih-u-srbiji.html 

 

 Извор: https://hive.blog/hive-122315/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 29 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.