header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow „Нуклеарна тријада“ Русије отпочела борбено дежурство са појачаним снагама
„Нуклеарна тријада“ Русије отпочела борбено дежурство са појачаним снагама Штампај Е-пошта
понедељак, 28 фебруар 2022
         Руске ракетне стратешке снаге, Северна и Пацифичка флота, као и далекометна авијација почеле су да извршавају борбено дежурство са појачаним снагама, саопштио је у свом извештају председнику Русије Владимиру Путину министар одбране Сергеј Шојгу.

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, који нико не може да угаси.

„Министар одбране Руске Федерације, генерал армије Сергеј Шојгу, поднео је извештај врховном команданту Оружаних снага Руске Федерације Владимиру Путину да су, у складу са његовим наређењем, дежурне снаге командно-контролних пунктова Ракетних стратешких снага, Северне и Пацифичке флоте и Команде далекометне авијације почеле да врше борбено дежурство са појачаним људством“, саопштило је руско Министарство одбране.

У недељу је председник Путин, на састанку са министром одбране Русије Сергејом Шојгуом и начелником Генералштаба Русије Валеријем Герасимовом, наредио да се снаге за обуздавање (нуклеарна тријада) пребаце у режим борбеног дежурства  (овде:).

 

Извор: "Спутњик"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.