header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Рат у служби тоталитарне контроле
Уредништво: Рат у служби тоталитарне контроле Штампај Е-пошта
петак, 18 март 2022

 Грађани Украјине који буду желели да од државе добију ратну одштету, мораће да приме дигиталну личну карту, а она ће се издавати само вакцинисанима.

И док већина посматра рат, глобалисти нормално напредују са својим плановима за дистопијски свет поробљавања човечанства, дигитални ИД који ће укључити чак и потврду о вакцинацији. Дакле, ако нисте вакцинисани, нећете моћи да добијете ратну одштету као украјински држављанин.

Све што је ишло у детаље види се из онога што је рекао представник украјинске владе усред рата.

https://vk.com/wall-196706353_19307

https://www.youtube.com/watch?v=dBbrcmfGg-E

Готовинска плаћања ће се вршити путем апликације „Министарства дигиталне трансформације Украјине“, који се назива „Акција“. Грађани ће морати да га преузму, региструју и прате упутства да би добили ову „ратну одштету“. Вакцинација је такође обавезна за примање износа.

Детаљи наведени у апликацији „Акција“ јасно показују да се ради о систему ДИГИТАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА…

Очи света су усмерене на слике рата док се прави рат одвија негде другде. Оно што се дешава у Украјини одвлачи пажњу човечанству од рата који се води против сваког појединца…

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( субота, 19 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.