header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: УЖАС, УЖАС И УЖАС! Штампај Е-пошта
понедељак, 31 октобар 2022

 Погледајте ову језиву статистику:

-  Поп Предраг Поповић, новотарац; број пратилаца на „Јутјубу“ – 213 хиљада;

-  поп Предраг Поповић – број пратилаца на „Инстаграму“ – 147 хиљада;

-  бискуп Гргур („епископ Григорије" Дурић), паписта – број пратилаца на „Инстаграму“ – 137 хиљада;

-  калуђер Рафаило Бољевић, новотарац; број пратилаца на „Јутјубу“ – 29.200;

-  калуђер Арсеније Јовановић, новотарац; број пратилаца на „Јутјубу“ – 13.300;

-  „вероучитељка“ Андреа Кереш, новотарка; број пратилаца на „Инстаграму“ 75.100;

Кад ове цифре саберемо, добијамо укупно

615.000 пратилаца духовних тровача!

 (има, наравно, међу овима и оних који се дуплирају, али има и оних који нису њихови редовни пратиоци, али гледају њихове објаве, па се опет дође на исто).

А друга страна, шта ради друга – она правоверна страна?! Ко се од правоверних супротставља медијског офанзиви новотараца? Има ли иког осим "Борбе за веру"?

Сви ћемо бити одговорни пред Богом не само за оно што смо радили, већ и за оно што нисмо, а могли смо!

Господар Вук Бранковић био је типичан неутралац у то време, - каже Свети Владика Николај. Ни студен ни врућ. Он је остао проклет не зато, што није дошао на Косово, нити зато што се борио уз Турке против Срба, Не! Него само зато што је остао неутралан у току битке, која је решила судбину Србије и Балкана за пола хиљаде година... Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан, није одлика српског народа... И тако Србин није могао бити неутралан ни у једној борби зла против добра, ни у једној борби мрака против светлости, ни на најудаљенијим крајевима света, а камоли пред својом кућом и у својој кући. Најмање приличи Србину бити неутралан у садашњости.

Сви ће „правоверни“ бити питани – почевши од епископа – шта су учинили на пољу православне мисије у време кад је кривоверје напало на српски народ више него икад у његовој историји!

Молимо све да схвате ово крајње озбиљно.

„Борба за веру“ одстојава своју мисију првенствено захваљујући пожртвованости људи који на њој раде, али и финансијској помоћи коју чини неколицина дародаваца, оних Срба који не приклонише ноге своје пред „Ваалима“, којима је стало до вере својих предака и својих отаца.

Апелујемо на правоверни клир (оно мало што је остало): "изађимо" изван зидова својих владичанских дворова, изван зидова манастира и парохија. Схватите и разумите тренутак времена у коме се налазимо. Хајде да ојачамо и проширимо православну мисију. Ми смо овде. Хоћемо. Желимо. Не штедимо себе, иако смо дубоко разочарани игнорисањем оних који би требали и који могу  да нашу мисију помогну.

Погледајте само један, али застрашујући детаљ, како бисте спознали шта српском народу раде духовни тровачи.

„Вероучитељка“ Андреа Кереш, поставила је пре два дана објаву на свом „Инстаграм“ профилу о „Хелоувину“ – „Ноћи вештица“.

____________________________

Прочитајте још:

"Вероучитељка" Андреа Кереш

http://borbazaveru.info/

 ______________________

Такву перфидност преваре, само сатана може да надахне!

 
 
 

 

И шта је њена подмукла порука:

1. ПУСТИТЕ ЉУДЕ ДА СЛАВЕ НОЋ ВЕШТИЦА!

2. ТО ЈЕ САМО "ДРУЖЕЊЕ" ПОД МАСКАМА!

3. НЕМА У ТОМЕ НИШТА ЛОШЕ АКО СУ МАСКЕ АДЕКВАТНЕ!

4. ОНА ЗНА ШТА ЈЕ ВОЉА СВЕТОГ ЛУКЕ - А ТО ЈЕ ДА НЕ БУДЕМО ПРОТИВ "НОЋИ ВЕШТИЦА, КАКО БИСМО ИЗБЕГЛИ "ОСТРАШЋЕНОСТ, ПОДЕЛЕ И ОСУДЕ"!

Број оних којима се ово свиђа: 9.296!!!, што значи да је број оних који су ово погледали бар три пута већи! Не заборавите: она има 75.100 пратилаца!

Тако да можемо слободно рећи: опрелешћена Андреа Кереш има већи утицај на нашу децу и на људе од сваког појединачног епископа, свештеника или духовника! То су чињенице! Не смемемо затварати очи пред тим. Не смемо говорити како ми не можемо ништа више учинити, или мислити да чинимо довољно. Свакако, већина пратилаца новотараца је изабрала себи учитеље да их "чешу по ушима". Али, шта смо ми учинили да тим људима понудимо алтернативу? 

Неки правоверни епископ или духовник или свештеник је, на пример, одржао беседу у храму. Упутио је лепу поуку. Али, колико је људи то  чуло? 100, 200 или 300? То је занемарљиво наспрам броја оних који слушају новотарце! До људи се мора пренети православна порука. А Интернет је данас најмоћнији медиј, а свима је доступан.

ЗАТО: АПЕЛУЈЕМО, НАЈПРЕ, НА ПРАВОВЕРНИ КЛИР: РАЗУМИТЕ МОЋ ИНТЕРНЕТА, САЈТОВА И ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА. ПОДРЖИТЕ И РАЗВИЈАЈТЕ МИСИЈУ.

А онима који слушају побројане новотарце, укључујући и Андреу Кереш, знајте: нећете се спасти! И то је јасно као што је 2+2=4!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 01 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.