header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Са овима хоће српски екуменисти да нас уједине
Са овима хоће српски екуменисти да нас уједине Штампај Е-пошта
субота, 05 новембар 2022

Данијела и Аријана шириле су хомосексуалну пропаганду 17. маја, стојећи за столом Новус Ордо цркве Марије од горе Кармел у Монтесилвану, Пескара, Италија, преноси конзервативни римокатолички портал “Глориа.ТВ“.

Њих две су промовисале „лезбејску љубав“ која се састојала од „сати мажења“, слатких погледа и нежних руку. Одмах иза њих налазила се скинија и монстранца, спремни за накнадно излагање Пресветих дарова.

Данијела је признала да је некада блудовала са мушкарцима, али „није ишло“. Сада верује да ју је "Господар" [Пакла?] натерао да пронађе лезбејску саучесницу. Отац Валентино Лези „прати“ њих две „као пар“ како би неговале своју „љубав“ [=грех].


Након њих две, Лези је прозвао родитеље хомосексуалаца да промовишу порок. Представа је била део пропагандног догађаја против "хомо-транс-фобије" и против католичке вере, коју је подржала надбискупија Пескара-Пена (надбискуп Томазо Валентинети, 70).

Последњи пут ажурирано ( субота, 05 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 12 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.