header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Русија може да победи у кратком року. Кедми је Москви предложио израелску тактику
Русија може да победи у кратком року. Кедми је Москви предложио израелску тактику Штампај Е-пошта
среда, 16 новембар 2022

 Русија може да порази украјинску војску у кратком року, ако користи стару израелску тактику. Кедми је сугерисао руским генералима како да брзо заврше СВО.

Израелски политиколог Јаков Кедми позвао је Русију да употреби тактику коју ЦАХАЛ дуго и веома успешно користи против палестинских терориста, пише портал "Народные новости".

Она се састоји од ударања противничких центара за одлучивање одмах и без упозорења, без чекања да друга страна направи свој потез.

Таквих база било је и око Израела. Уништили смо их са свима који су били тамо. Нисмо чекали да дођу код нас. Борбе се воде у њиховим кућама, у овим базама. Њихова локација је позната

– рекао је Кедми, говорећи у програму „Вече са Владимиром Соловјовом“.

Подсетимо, руски званичници су раније запретили да ће почети са ударима на центре за доношење одлука у Кијеву и шире ако Оружане снаге Украјине и украјинске специјалне службе не престану да се баве терористичким активностима. Међутим, за сада је руска војска ограничена на ударе на украјинска војна постројења и енергетске објекте.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 16 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 65 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.