header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Чудесна помоћ Блажене Ксеније Штампај Е-пошта
петак, 17 фебруар 2023

  Више пута сам се обраћао за помоћ Блаженој Ксенији, а њене молитве су ми помогле у разним случајевима: помогла ми је да нађем посао, супружника, да носим и родим дете.

           Када сам била трудна, дијагностикован ми је Даунов синдром. Отишли ​​смо код Свете Ксеније, помолили се, и родио се здрав син, који ове године полази у школу.

Заиста смо желели друго дете, дуго нисмо успевали, а када сам коначно сазнала да ћу поново постати мајка, била сам срећна! Када је дошла на следећи заказани ултразвук, докторка је рекла да трудноћу, највероватније, „треба прекинути“, јер дете има патологију у развоју унутрашњих органа и неће моћи да живи.

Пошто ми је абортус немогућ, једино решење је било молити се, носити и рађати. Како можеш да „прекидаш“ ако има руку, ногу, срце куца, а он се већ гура у стомак! Отишла сам код другог доктора на додатни преглед, и опет исто.

Мој муж и ја смо отишли ​​к Светој Ксенији на Смоленско гробље. После 4 дана, била сам на ултразвуку, а доктор није могао да верује својим очима: цео проблем је решен, све је било скоро нормално, није било опасности по живот.

Била сам принуђена да посматрам током целе трудноће и радим ултразвук чешће него што је потребно, и сваки пут је мој доктор био све више изненађен овим чудом. Видела је ово први пут. Докторка ме је замолила да је позовем када се породим. У јануару сам родила дивну бебу, сада има 4,5 месеца, здрава је и весела.

Позвала сам докторку и она ми је рекла да је мој случај живописан пример како треба веровати у чудо и да „вероватно постоје добре силе на небу које помажу“. Обећала је да ће причати о мом случају како би спречила жене од страшне одлуке о „прекидању трудноће“.

СВЕТА БЛАЖЕНА КСЕНИЈО, МОЛИ БОГУ ЗА НАС!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 22 фебруар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.