header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Протестантски бискуп тражи од Бога Ф-16 и ракете "У име Христово"
Протестантски бискуп тражи од Бога Ф-16 и ракете "У име Христово" Штампај Е-пошта
среда, 14 јун 2023

 Андреј Тишченко је захвалио Богу што је „изишао са нама у овај рат“.

У Бучи је 10. јуна одржан „Национални дан молитве за Украјину“ у коме су учествовали представници ПЦУ, РКЦ, УГКЦ (унијати), као и разних протестантских конфесија. Догађај је преносио Јутјуб канал David Hathaway.

На том догађају, старији епископ украјинских хришћанских цркава „Нова генерација“ Андреј Тишченко је затражио од Бога победу, поновно освајање територија и модерно оружје за Украјину.

 „Нека наше трупе поново заузму област Запорожје, Херсонску област, Крим, Доњецку област и Луганску област“, ​​рекао је Тишченко. „Нека се изврши овај суд, написан у име Христово, над непријатељем, противником.

За то је Тишченко обећао Богу да ћемо приносити Теби славу о хвалу, даћемо Ти захвалност за то што си Ти Бог, који је изашао са нама у овај рат“.

 „А још, Господе, дај нам Ф-16 и ракете дугог домета, у име Исуса Христа“, додао је Тишченко.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 14 јун 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.