header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Папа и трансџендери
Папа и трансџендери Штампај Е-пошта
среда, 26 јул 2023

 Папа је уочи Светског дана младих, који ће се одржати у Лисабону од 1. до 6. августа, подржао трансродне особе.

У оквиру пројекта "Popecast" на Радију Ватикан, понтифик је одговарао (https://www.vaticannews.va/) на претходно снимљена питања младих широм света за њега. Дакле, коментаришући искуства извесне Гионе о томе како спојити католичку веру и свест о трансродности, папа је навео следеће:

"Бог нас воли такве какве јесмо. Господ је увек са нама. Чак и ако смо грешни, Он долази да нам помогне. Не одустај, само напред!"

Ни речи о погубности такве девијације у сексуалном понашању, ни најмањег наговештаја потребе за борбом против грешних склоности и пракси.

Папи Фрањи није први пут да „сажаљује“ грешнике, али не осуђује грех. Овакво меко легитимисање сексуалних изопачености од стране папе глобалисте није нимало случајно.

Хајде да не улазимо у конспирологију, само да се подсетимо, као у извештају (https://batrachos.com/sites/default/files/pictures/Books) Римског клуба (један од водећих глобалистичких истраживачких центара) за 2017. Речено је да верски лидери „треба да схвате да је континуирани раст становништва узрок слабљења националних економија“ (стр. 28). Духовне вође су такође охрабрене да преиспитају апсолутни значај библијске заповести да се „плодите и множите“ (стр. 66).

Мало је вероватно да папа Фрања не зна да су ЛГБТ праксе, између осталог, оруђе друштвеног инжењеринга за контролу становништва у оквиру неомалтузијанизма. Подржавајући транс и друге „родове“, папа не само да уништава остатке хришћанског морала у Римокатоличкој цркви, већ и активно промовише дугорочне програме глобалиста за депопулацију планете.

О томе пишемо да бисмо још једном поставили питање – да ли је могуће и даље сматрати Ватикан и лично папу Фрању савезником Руске Православне Цркве у одржавању традиционалних вредности?

Превод и приређивање: "Борба за веру"

Извор: "Правблог"

Последњи пут ажурирано ( петак, 28 јул 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.