header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow МИСИОНАР arrow Андреј Ткачов: Повратак пагансих идола
Андреј Ткачов: Повратак пагансих идола Штампај Е-пошта
недеља, 06 август 2023

 Чини се да су пагански богови мртви. Тако изгледа. Али Христос помиње једног – Мамона. То је бог земаљских добара, богатства и, очигледно, многи му служе. Унаоколо живи читава каста свештеника који служе том „богу“, каста упоредива са талмудистима – финансијери, тржишни аналитичари, брокери итд. – нема им броја. Они претварају ваздух у новац, а праве вредности у мехуриће од сапунице, притом се богатећи. Имају посебна знања и свој посебни језик. Кад почну да сипају бројеве, обичног човека заболи глава.

+ + +

У Новом завету се помиње и Белзебуб, тачније Баал зебуб – краљ мува или бог прљавштине. То је демонски принц који воли моралну прљавштину и у њој влада. Ту је и Молох, који воли дечју крв. Цела тема абортуса је непрекидно служење Молоху, где су „људи у белим мантилима“ каста крвавих свештеника, а жене аналог живог гроба, дозвољавајући да се њихова материца претвори у одају болне смрти.

Дакле, тај пагански пантеон није умро и није нестао. Променио је имена и прикрио се. Само ако се ово схвати, постаје разумљива мистична мржња пророка према паганским култовима. Где је идол, ту је крв, демонска опседнутост, лудило, оргијастична окупљања и тако даље. А где су блуд, оргије и демони, ту су потајно, али реално, присутни управо ти духови-покретачи сваког греха.

+ + +

Поворке женствених мушкараца, хомосексуалаца, добровољних кастрата, изопачитеља сопствене природе – ништа од тога није новост. Ова пракса је просто заживела у виду геј парада. А то су исте оне процесије у част Астарте, по којима је древни Исток био „славан“. Флауте су цвилеле, гадови су се извијали у игри, народ је гледао и подигравао. А онда би се разилазили по светим гајевима… Тако је било. А данас – исто, само без имена Астарте или Изиде, или Кибеле… Паралелно са култом разврата, постоји култ магије и враџбина. И ту ће бити главна жена. Њу треба искварити, избацити је из породице и учинити демонски гордом. У суштини, феминизам је клизава падина у понор окултних пракси, а породица и деца су главне жртве.

Уместо женског и универзалног идеала у Лику Девице Марије, потребно је постепено приклањати људска срца култу блуднице вавилонске.

+ + +

Остаје да се сачека дан кад ће еко-активисти почети да се моле духу шуме и духу мора, духовима алпских ливада и духовима швајцарских стена. То је већ ту, само су размере скромне. Али еко-активизам ће се такође отворено и нескривено мешати са паганским праксама. И поново ће зазвучати стара/нова имена прогнаних, а сад, ево, враћених богова.

+ + +

Народима који то себи дозволе биће горе од Содоме и Гоморе. Доћи ће им „седморица злих“, а они сами неће бити само жртве обмануте демонима, него отпадници од Христа Спаситеља, који су одбацили спасоносну благодат.

+ + +

Лукави ће покренути блудно разуздавање жена, порнографизацију информативног простора, убиства деце и уништавање породице, оживљавање паганства и обожавање духова природе, неутаживу жеђ за новцем и задовољствима… То је његова уобичајена пракса у рату против благодати. То и јесу лица паганства омрзнутог од пророка, вечни сапутници идолопоклонства. Борба против ове прљавштине је основни разлог и тајни смисао светске историје, због чега и постоји православна Русија.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: Телеграм канал о. Андреја Ткачова

Преузето са: „Искра“

Последњи пут ажурирано ( недеља, 06 август 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 112 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.