header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Фотије: Да бисмо одбранили Српску сви морамо бити будни - и народ, и власт, и Црква
Фотије: Да бисмо одбранили Српску сви морамо бити будни - и народ, и власт, и Црква Штампај Е-пошта
среда, 16 август 2023

 Његово преосвештенство епископ зворничко-тузлански Фотије рекао је да је готово 30.000 Срба дало живот за одбрану Републике Српске и позвао на њено очување у време када је нападнута њена легална власт.

- Пратимо сви ових дана као људи и као верници нападе на Републику Српску, председника Српске и њене власти. Нападнута је легална власт у легалном ентитету БиХ и њени носиоци су стављени на неке црне листе - рекао је владика Фотије.

Епископ Фотије је позвао Србе и све људе добре воље, без обзира на њихову веру, да очувају Републику Српску и напоменуо да сви треба да буду будни, и црква, и све институције, посебно парламент и влада, како би се одбранила Српска.

Извор: “Срна“

Последњи пут ажурирано ( среда, 16 август 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.