header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Бити "први без једнаких" се исплати, зар не?
Бити "први без једнаких" се исплати, зар не? Штампај Е-пошта
петак, 01 септембар 2023

 "Да, пријатељи моји, за Карлоуцоса (овде:) Грчка (која пружа наводних 10 милиона долара годишње У ГОТОВИНИ за Фанар) је климав извор новца!… Шта кажете на Украјину, Карлоуцос? Да ли је и Украјина климав извор новца?  Колико пута је мит. Емануил је виђен како одлази из Украјине са кофером готовине који иде право у Швајцарску да га положи на личне банковне рачуне које држи заједно са патријархом Вартоломејем?

Шта је са 'дубоком државом' и другим изворима новца у Вашингтону?  Хоћеш да нам кажеш да је патријарх Вартоломеј играо сву ову рискантну игру у Украјини и изазвао 'шизму' у светском православљу, а да није добио новац? Шта кажеш на Ватикан? Колико пара кошта пољубац папине руке тебе и аеп. Елпидофора? Неки извори кажу пар милиона годишње… Не љубите папи руку без доброг разлога!… Не планирате заједнички католичко-православни Ускрс 2025. а да не добијате нешто заузврат!"

Ко је рекао (https://www.helleniscope.com/) Украјина? Ко је помислио на "ПЦУ"?

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 01 септембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.