header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Пад грчког дела Атоса
Пад грчког дела Атоса Штампај Е-пошта
субота, 21 октобар 2023

 Ко је до само пре неколико година могао да замисли да ће представници Свете Горе целивати руке расколницима, а ови ће смирено долазити, молити се и служити у Ивиронском манастиру, Пантократору, Ксенофонту и тако даље.

На срећу, на канонској територији Руске православне цркве постоји много манастира који, да тако кажем, ни по чему не заостају за онима на Атосу. А [рајетински, психопатолошки] принцип „комшијина трава је увек зеленија“ треба оставити прошлости.

На фотографији – „митрополит“ Александар Драбинко („ПЦУ“) [јавни содомит, силеџија, редак пример како наш народ каже - антихриста у мантији] и члан Свете Епистасије (извршне власти Атоса) отац Никодим, представник манастира Светог Павла. [Код њих су украјински мирашевци "служили" "литургију", овако напамет би рекли - први пут на Атосу. Код те врсте изјданика, издаја Христа иде прво по линији фанариотске агенде, а онда ради пара са којима их подмазује ко стигне и како томе затребају. Чим пре ћемо на велико рекапитулирати тему Атос-ПЦУ!]

Последњи пут ажурирано ( субота, 21 октобар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 42 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.