header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Порфирије на слави код Брене
Порфирије на слави код Брене Штампај Е-пошта
четвртак, 23 новембар 2023
        Дом Лепе Брене и Бобе Живојиновића на Бежанијској коси, где породица управо прославља крсну славу Св. Архангела Михајла, посетио је нико други до патријарх српски Порфирије.

Многе познате личности данас славе Аранђеловдан, а међу њима су и Живојиновићи, који су имали и посебног госта. Дом Лепе Брене и Бобе Живојиновића на Бежанијској коси, где породица управо прославља крсну славу Св. Архангела Михајла, посетио је нико други до патријарх српски Порфирије.

Он је свечарима честитао празник и породичног заштитника, а благословио је и богату трпезу на којима су се нашли разни специјалитети, а међу њима и чувене Бренине сарме и руска салата. Виктор Живојиновић се усликао са Порфиријем, и заједно са фотографијом свечане трпезе поделио све на Инстаграму. 

Пре тога, млади Живојиновић је показао какав је домаћин док је завијао сарме. Ево и како је то изгледало: 

Дом Живојиновића на Аранђеловдан пун је гостију, међу којима су бројне познате личности међу којима су Саша Поповић и Сузана Јовановић, Ацо Пејовић са супругом, Жика Јакшић, као и многи други.

 

 

Извор: "Мондо"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 23 новембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.