header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Где је Синод СПЦ? Штампај Е-пошта
четвртак, 28 децембар 2023

 Поштовано уредништво Помоз Бог. Продаје се црква??? Ако је неко иоле паметан у ове дане прекрстио би се и рекао: Опрости му Боже, не зна шта ради. Попиле му свраке(паре) мозак.

Поставља се питање: ко је тај ткз.епископ, зна ли он вековно предање, зна ли он ако је био монах тј. ако је уопште био шта је црква а шта манастир? У јеванђељу по Јовану зна се ко је добри пастир а ко најамник. А то да има уговор и да без одобрења надлежних не може ништа урадити,а већ се дошло до држи воду док мајстори не оду, поставља се питање: ко смо ми уопште?

 Ако се ова брука прочује, што не сумњам, остаје нам само да се завучемо у мишју рупу и да не излазимо. Ако дође до тога сигурно ће отићи у руке фанара расколника да буде као мпц оа, а  не дај Боже у руке секташа.

Онда верни народ Србски треба испред сваке цркве да постави плакату са натписом: Ова црква није на продају.

Е сад да видим где је синод спц! Да се подсетимо из прошлости, шта се догодило са онима који су рушили крстове на црквама, ко и са онима што рушише манастир. Очигледно је да рушитељи СПЦ не часе часак. 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 28 децембар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.