header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Радосав Гавриловић: Богохулник! Штампај Е-пошта
четвртак, 11 април 2024
           Порфирије: ,,Ми, хришћани и муслимани, прослављајући наше празнике прослављамо Бога Творца'' (овде:).

Свети Сава изнад свега проклиње бога Моамедова... проклиње све празнике, службу, молитве и обичаје њихове. Стога, лаже Порфирије и ХУЛИ ДУХА СВЕТОГ када каже да муслимани и ми прослављајући наше празнике - прослављамо Бога Творца.  Хула на Духа Светог се неће опростити ни у овом ни у будућем веку.

Порфирије: ,,Стога, нека и овај Рамазански бајрам буде на славу Божју, испуњен љубављу, радошћу и изобиљем благослова Свевишњега.'' Порфирије исповеда да Бог благосиља муслиманске богохулне празнике.

Порфирије одаје признање јеретичким празницима. То не може бити протоколарна честитка. То је одавање признања верском обреду вере која учи да Бог Исус није Бог већ мањи пророк од Мухамеда. Вера која учи да је Богородица имала децу поред Исуса. Потпуна демонизованост човека који се налази на челу СПЦ.

Муслимански празници се не честитају. Погубно је за душу. Ђаво добро зна онога ко му се поклони и изда Христа. Тога ће и душу да тражи.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 11 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 41 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.