header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Почео Трећи светски рат за Трећи храм? Штампај Е-пошта
субота, 13 април 2024

 На Блиском истоку ситуација постаје све напетија. Свим израелским политичарима је наређено да остану у земљи и откажу сва путовања у иностранство. Амерички председник Бајден прекинуо је свој викенд и одржаће састанак о Блиском истоку у Белој кући.

Постоји велика вероватноћа да ће Иран започети напад рано у недељу, рекао је амерички званичник за Ал Џазиру. Међутим, постоје докази да је Израел спреман за превентивни удар. Израелски премијер Бењамин Нетањаху спрема се за састанак у командном центру у бункеру у близини Тел Авива. Према Flightradar24, израелски «борт № 1» (такозвани авион „судњег дана“ – нап. „Борба за веру“) полетео је из Тел Авива.

Велики прекиди ГПС система пријављени су у Ираку, Јордану, Кувајту, Сирији и Либану, што утиче на ваздушни саобраћај. Јордан је једноставно затворио небо за све летове.

Све снаге израелске авијације су у приправности, десетине летелица су на небу, а у току је координација са САД.

Превод: „Борба за веру“

Извор: „Царград“

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 април 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.