header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow 90 одсто људи у САД сада пати од срчаних болести узрокованих узрокованом вакцинама против короне
90 одсто људи у САД сада пати од срчаних болести узрокованих узрокованом вакцинама против короне Штампај Е-пошта
петак, 24 мај 2024
            Доктори кажу да је 90% популације изненада развило мистериозни нови срчани синдром који изгледа као оштећење органа од шиљастог протеина

Иако технички кардиоваскуларно-бубрежни-метаболички синдром (ССПМ синдром (https://www.infowars.com/posts/medical-) постоји од 2011. године и верује се да ће се временом погоршавати. Ових дана га добија више људи него икада раније, што може указивати на вакцинацију против COVID-a као главни фактор који томе доприноси.

Кардиоваскуларно-бубрежно-метаболички синдром је стање узроковано патолошким односом између срчаних болести, болести бубрега, дијабетес мелитуса и гојазности, а које доводи до нежељених исхода.

Нова студија шокирала је медицински естаблишмент представљањем података који показују да запањујућих 90 одсто становништва Сједињених Држава сада пати од срчаних болести које су веома сличне оштећењу органа узрокованом „вакцинама против COVID-19“.

Лекари верују да су вакцинације против COVID-a само један од фактора у порасту учесталости ССПМ-а. Други укључују факторе као што су токсична храна и контаминирана вода из славине, који су уобичајени у Сједињеним Државама.

Као и обично, хемијска и фармацеутска индустрија не троше новац на овај проблем. Медицински часописи одбијају да коментаришу ситуацију, што је само добра вест за руководиоце и акционаре компанија попут Pfizer.

У коментарима, једна особа је написала да се СМТС синдром тачније зове Pfizer  или Moderna синдром, референца на ињекције мРНК COVID, које производе два фармацеутска гиганта.

„Нико више неће веровати лажљивим ’стручњацима’ и убицама у медицинским оделима и белим лабораторијским мантилима“, додао је други учесник разговора.

„Сви су они умешани у масовна убиства својих сународника, жена, деце, чак и нерођених. Сви су умешани у злочине против човечности и неизбежно ће се суочити са суђењем.

https://t.me/peach_blossombazi/33112

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 24 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 11 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.