header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow РЕЧ СВЕТООТАЧКА arrow Адресе на којима ће у наредном периоду радити "Руска народна линија"
Адресе на којима ће у наредном периоду радити "Руска народна линија" Штампај Е-пошта
понедељак, 08 август 2011
       Представници провајдера и специјалисти РНЛ тренутно раде на обнови делатности сајта Руска Народна Линија“. Ми смо уверени да ћемо успети обновити наш сајт и у најскорије време успоставити његово нормално функционисање. Наставићемо са истом уређивачком политиком, по којој је „РНЛ“ запамћена код читалаца последњих година. Молимо све наше колеге и пријатеље да што је могуће шире саопште ту новост, да би већина наших читалаца могла сазнати шта се десило са Руском Народном Линијом.

Од 8. августа, новости и чланци РНЛ могу се читати на "Живом Журналу", на адреси  http://ruskline.livejournal.com/; ускоро ћемо почети да излазимо на социјалној мрежи "Facebook", на адреси  http://www.facebook.com/ruskline/, и у социалној мрежи "У контакту", на адреси  http://vkontakte.ru/ruskline/

Редакција РНЛ.

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 август 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.