header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Сад развијају антиверско био-оружје? Штампај Е-пошта
среда, 15 август 2012

 "Наводни Пентагонов видео процурео је захваљујући хакерској групи Анонимус са детаљима да америчка војска планира да развије и имплементира биолошко оружје које би уништило део мозга повезаног са разумевањем вере (односно, спиритуалности) код људи, првенствено с муслиманским становништвом" написао је Др Кевин Барет у чланку на веб страници Пресс ТВ-а.

Барет је рекао да ће се предложено био-оружје дистрибуирати у вакцинама против грипа те да ће променити геном на начин да се изврши нека врста хемијске лоботомије.

Аналитичар је такође описао Пентагонов пројекат као јасан чин геноцида на основу међународног права.

"Исламска друшта су интензивно религијске културе, штавише, јака религиозност је та која држи та друштва заједно. Убиство саме културе од 1,5 милијарди људи ће бити далеко најгори геноцид икада разматран или чак покушан", додао је.

Барет је надаље тврдио да је Пентагонов план  претња целом човечанству, као и религијама и духовности, као и самој правди. Штавише, САД планирају да избришу све верске и духовне отпоре у свету како би добиле више снаге и инвазије на народе.

"Пентагон, чији је посао да масакрира праведне због злих ће бити пресретан - чак и екстатичан - када не буде више никога на свету коме је стало до правде. Ако не буду могли убити праведне, Пентагонове психопате ће радо дати свакоме био-хемијско-анти -духовну лоботомију тако да нико више никада неће радити за правду у овом свету. То би, наравно, означио крај самог човечанства ", закључио је.

presstv.ir/

http://www.svetinjebraniceva.rs/

Последњи пут ажурирано ( среда, 15 август 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 81 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.