header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Стравична трагедија 11. септембра у Америци - тешко лицимерје политичких моћника Штампај Е-пошта
субота, 08 септембар 2012

   ХТВ је управо о скорој годишњици објавио службену верзију, по мени најмонструознијег злочина у историји света. Зашто најмонструознијег, зато јер је то по свему што је светска информисана јавност дознала и спознала то учинила група моћника у највишој власти према сопственом народу. Захваљујући храбрим људима имали смо прилику да гледамо, такође на ХТВ-у, и документарни филм о том стравичном догађају који је шокирао цео свет.

Логична и врло аутентична слика догађаја у том документарцу од веродостојних сведока америчких грађана, стручњака и чак неких нобеловаца па и родитеља жртава, говоре како је службена верзија заиста лажна, што се да лако закључити из бројних питања на које нема одговора од стране врха америчке власти.

Исто је било, а о чему сам већ писао, са убиством Џ.Ф. Кенедија, где логика доказује директну умешаност врха власти у атентат, који је такође уздрмао цео свет до данашњих дана. Логика моћника је увек иста: шта нас брига шта људи мисле, јер ми смо толико моћни а они немоћни да нам нико не може наудити, а камоли довести пред лице правде.

Недуго након тога уследила је агресија на Ирак, а то им је био стравично упечатљив повод, иако биолошком оружју ни трага није било, јер да га је било, било би употребљено у одбрани од агресије. Чак су пре агресије и Буш и Блер били у посети папи Војтили који их је одвраћао од агресије али наравно безуспешно. Тиме су показали да не уважавају никога и да страха од никога немају, а постигли су да буду у фокусу света. Тони Блер и данас тврди како би исто поновио у Ираку, а тада то тобоже није био НАТО већ тзв. коалиционе снаге на челу са САД.

Понашање најодговорније тројке, Буш, Д. Рамсфелд и Д. Чејни, након стравичног рушења центра финансијске и привредне моћи и напада на Пентагон, видно показује сваком здраво мислећем човеку да су све унапред знали и да је све било траљаво планирано и утемељено на њиховој моћи, без страха и срама. Ово не би имало смисла писати кад та категорија не би имала планове које чак и не скривају и најављују да ће започети Трећи светски рат, јасно у борби против светског тероризма, а у заштити америчких интереса које само они дефинишу. Па и немачки председник је по хитном поступку морао дати оставку након што је јавно изјавио да је рат у Авганистану њихов економски интерес. Раритет је тај што је ускоро заплакао дајући јавно неопозиву оставку. Имао је барем мало емоција. Сва ова страшна догађања широм света која нису тек случајна су показатељ стварања Новог светског поретка и претварања човечанства у робље какво свет до сада није запамтио. На том путу је и зацртано енормно уништење људских живота на Земљи, путем тзв. лекова, противприродне хране и бројних катастрофа, јер су купили бројне владе широм света за своје циљеве. Немилосрдна глобализација и неприродне интеграције воде ка циљу тог, како су га назвали НВО.

Немогуће је не заобићи страшну изјаву актуелног папе Рацингера, који је јавно подржао тај НВО, дакле једну Владу и један Парламент за цео свет. Оно што је застрашујуће јесте чињеница да након те изјаве клирици широм света још увек ћуте. За мене је то крунски доказ приближавања краја овог света и поновног доласка Исуса Христа... Има разлога да се верује, јер моћ технике у задњих стотинак година је толико "напредовала" да је неумитно убрзала све процесе ка уништењу Земље, а сва је у рукама тих моћника таме. Дакле, само Бог им може стати на крај уз подршку добрих и верних људи због којих највише и долази, јер је својим крстом и васкрсењем уништио смрт да би живот био вечан. Каква ће коме бити та вечност зависи од сваког непоновљивог појединца који се такав родио и као непоновљиви појединац одлази./.../

Исус је и дошао на Земљу да сведочи истину и само истину. Данас, са свим спознајама живота, говорити и наступати и у име Бога у Цркви и у име народа у световним властима, притом игноришући обоје, је тешки и неопростив грех и против Бога и против народа.

Јосип Кокић

Извор: „Маљ.нет“

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 08 септембар 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 41 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.