header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Позив на бојкот свештеника расколника Канадске епархије Штампај Е-пошта
среда, 10 јун 2015

 Позивамо сву нашу браћу и сестре, светосавску децу, да од овог тренутка па до краја века и света потпуно одбаце свештенике расколнике, екуменисте, паписте, прељубнике и кривоклетнике Канадске Епархије, јер су недостојни:

 

1.       Василије Томић

2.       Љубомир Рајић

3.       Војислав Павловић

4.       Душан Гњатић

5.       Милутин Вељко

6.       Александар Црногорац

7.       Милутин Вељко

8.       Василије Гавриловић

9.       Милојко Димитрић

10.   Васа Пејовић

11.   Милован Средојевић

12.   Првослав Пурић

13.   Милош Пурић

 

За њих је Јуда био Христ.

Молимо сву своју браћу и сестре да их они не прићешћују, нити крштавају, нити венчавају. Да их не позивају за опела, нити за парастосе. Да не присустују њиховим службама. Да им не ломе славске колаче. Да не дају ни цента црквама у којима они служе. Да не пуне њихове џепове нашим тешко зарађеним доларима. Да их називају недостојнима. Да их не позивају у своје куће. Да не разговарају са њима. Да напуштају друштво у којем се они налазе. Да не прилазе друштвима у којем се они налазе. Да их не поздрављају, нити одговарају на поздраве. Да окрећу главу на другу страну. Да гледају кроз њих, а не у њих. Да прелазе на другу страну улице. Да се не моле за њихове душе, јер су знали шта чине. Да одлазе у руске цркве, ако баш немају где.

Молимо сву своју браћу и сестре да овај списак недостојника прошире по својој вољи и остале обавесте о томе.

Молимо сву своју браћу и сестре да још више воле нашу Свету Светосавску Православну Цркву, веру наших предака. Да се још упорније боре против ових недостојних свештеника, новотарства, екуменизма и папизма у  нашим цркавама. Да још ревносније читају нашег Николаја Велимировића, Аву Јустина Ћелијског и све наше свеце. Да се још више воле и поштују. Да се још више помажу међу собом и да деле оно што имају, јер многи немају.

Молимо сву своју браћу и сестре да још више воле и поштују наша благодатна, истинољубива, часна, морална, брижна, искрена и бескрајно скромна свештена лица са пуно љубави за Бога, Христа Спаситеља и све нас.

Молимо сву своју браћу и сестре да буду Срби као што су били наши предаци.

Свако добро од Господа,

Братство Православних Срба,

Онтарио, Канада

Последњи пут ажурирано ( среда, 10 јун 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.