header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Покажимо да у Србији има Срба Штампај Е-пошта
четвртак, 17 септембар 2015

  Међу свим барјацима којима се задњих година витла Србима пред носем у овој нашој државоликој творевини, која се славом предака још увијек зове Република Србија, могу да се нађу албански, велико-албански (прошао Предсједнику испред носа), дукљанско-монтенегрински, турски, ханџар-дивизијски, хрватски,разни страначки идолополонички,разни окултистички са жутим петокракама, па до од разних несрећника злоупотребљене заставе дугиних боја, једино нема српске тробојке.

Омладина,а и старији на грудима носе америчке и британске заставе,у куће нам се три сата дневно слуша турски језик,симболичне радње за најезду иноплемаца су при крају. Срби су између Светог Саве и Сулејмана изабрали да се поклоне турском освајачу и крволоку. Одбацили смо ћирилицу, сад ћемо мало да тумачимо арапско писмо.

Зато браћо и сестре, ко је у могућности, нек помогне овај метафизички рат, украсите ретровизоре нашим лијепим тробојкама, куће,балконе и прозоре, вадите било какве мајице и дуксеве с отаџбинским-православним мотивима, навијачке, умјесто лакостиног крокодила ставите ове сезоне не себе неки српски симбол. Дошло је вријеме да се обрадујеш да у сред Србије сретнеш српског родољуба, па увећајмо ту радост, покажимо да нас Богу фала још има.

 Повод за ово писање које иначе сви знамо је срамотна, а помало и језива слика од јутрос испред канцеларије Мјесне заједнице у Фекетићу гдје нема српске заставе, док државна мађарска и ова несрећна масонска НДВ-овска вијоре. Ако је држава дигла руке од мог села, онда је молим да ми не шаље рачуне и порезе, плаћаћу новим господарима који буду по Божијем допуштењу, а ако запосленима (иначе љубазнима) у локалној самоуправи не смета да на радном мјесту немају заставу земље из чијег буџета примају плату,онда бих их замолио да се обрате администрацији Сорошевог стипендисте (по аутоматизму и анти-Србину) Виктору Орбану, који иначе и није етнички Мађар, већ бијели Циганин.

Угљеша Булатовић, Фекетић

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 17 септембар 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.