header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Према мишљењу римског архијеретика, Бог је педере створио таквим и воли их Штампај Е-пошта
среда, 30 мај 2018
          Римокатолички папа Франциско се сусрео са хомосексуалцем који је био жртва сексуалног насиља, тада му је рекао да је њега Бог створио као геја и да је његова сексуалност небитна.

То је испричао Хуан Карлос Круз, хомосексуалац који је преживео сексуално насиље. Он се у априлу ове године сусрео са римокатоличким папом Франциском и током тог сусрета се разговарало о злостављању које је Круз претрпео од чилеанског свештеника оптуженог за педофилију, као и о Крузовој сексуалној оријентацији.

Према речима Круза римски папа је овако прокоментарисао његову хомосексуалност: „Ви знате, Хуан Карлос, да то није битно. Бог вас је створио таквим. Бог вас таквог воли. Папа вас таквог воли и Ви треба себе да волите и нека вас не узнемирава то што људи говоре.“

Како је саопштио CNN, тим поводом је секретар за штампу Ватикана, Грег Берк, изјавио: „Обично не коментаришемо приватне разговоре папе“.

 

Извор: "Православная Жизнь

Превод са руског: Зоран Чворовић

Преузето са: "Стање ствари"

Последњи пут ажурирано ( среда, 30 мај 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.