header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Осмогодишњак променио пол Штампај Е-пошта
четвртак, 15 октобар 2009

Dječak (8) promijenio spol

Image        Ja sam curica, tvrdio je Joey Romero već s četiri godine svojim roditeljima koji su ga pokušavali ispraviti govoreći 'Ne, ti si dječak'.. Nije htio ošišati kosu s pet, a sa šest godina liječnici su dijagnosticirali da je transseksualac.

- Kao mali još je zamatao vojnike kao da su 'bebe-ćelavice' - rekla je majka Venessia.

Dok su živjeli u Japanu, jer je suprug Joseph vojni inženjer, posvojili su Kineskinju od dvije godine. Joey, tada petogodišnjak, obožavao se igrati s njom i njezinim igračkama. Pedijatar ih je uputio specijalisti i obitelj je polako počela prihvaćati da je Joey djevojčica.

Image
Na slici: Josie s pet i osam godina

- Oplakivao sam gubitak sina. Pomirio sam se s time shvativši da sam dobio kćer - rekao je Joseph.

Vratili su se u Vail, Arizona. Josie i sestra Jade školuju se kod kuće. Na njezinom rodnom listu, putovnici i broju socijalnog osiguranja sada se vidi da je Josie djevojčica. Primat će lijekove koji će spriječiti muške pubertetske 'probleme', a s 12 će početi uzimati ženske hormone.

Josie je svjesna da će trebati operaciju kako bi bila prava žena. - Sretna sam što svi znaju da sam prava djevojčica i da se više nitko ne pravi da sam dječak - rekla je Josie koja je postala glasnogovornica za djecu transseksualce.

         (24sata.hr)
 
         http://www.on-line.ba/svijet/djecak-8-promijenio-spol
Последњи пут ажурирано ( четвртак, 15 октобар 2009 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 64 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.