header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"РНЛ": Борис Туровски: Пропаганда содомије - опасни вид тоталитарне идеологије Штампај Е-пошта
субота, 12 јун 2010

Борис Туровски : "То је хомофашизам"

Геј парада у Петербургу/ 09.06.2010.

           Познати публициста сматра пропаганду содомије "веома опасним видом тоталитарне идеологије"...

"Са моје тачке гледишта реч је о још једној у низу провокација изопаченика, чији је циљ да се изазове међународни скандал. Неће ме изненадити ако се они сутра  обрате НАТО-у или некоме још, са захтевом за војном интервенцијом у име заштите права "сексуалне мањине", - изјавио је у интервјуу "Руској народној линији" начелник Санкт – Петербуршког одељења Руског Императорског Савеза – Ордена, Борис Туровски, коментаришући намеру петербуршких содомита да ангажују иностране амбасаде као лобисте за шетњу коју су испланирали.

Како саопштава "Интерфакс – религија", организатори шетње изопаченика у Санкт – Петербургу, планиране за 26. јун, обратили су се на адресе 19 иностраних амбасада са молбом да  их подрже. Одговарајућа писма била су послата у дипломатска представништва 13 земаља Европске Уније, а такође и амбасадорима Европске Уније, САД, Канаде, Аустралије, Норвешке и Швајцарске.

У том обраћању содомити моле за "практичну и политичку помоћ, као и посебну изјаву о подршци шетње." Организатор срамне параде, Марија Јефременкова, прецизирала је да је обраћање било послато на адресе оних земаља које су већ раније пружале сличну подршку организаторима шетњи у источној Европи – на пример, у Букурешту, Виљнусу и Братислави.

"Већ више година наше друштво се налази под моралним терором мизерно мале групе хомосексуалаца, међутим, издашно финансиране из иностранства. Они вичу на сваком углу о томе како се нарушавају њихова права тиме што им не дозвољавају да организују, такозвану, "геј параду". Ни за кога није тајна да се огромна већина нашег друштва негативно односи према хомосексуализму и манифестацијама тог типа. Следећи логику "геј активиста", актуелне власти, исходећи из принципа заштите људских права и грађанских слобода, морале би тада да допусте и шетње неонациста; на пример, 20. априла, на рођендан Адолфа Хитлера, с обзиром на то, да следбеници фирерових идеја у том случају такође имају право на јавно изражавање својих ставова" – приметио је  Б.Туровски.

          "У суштини, ми се данас суочавамо са новим и веома опасним видом тоталитарне идеологије, заснованој не на политичким, религиозним, националним или економским платформама, већ на изопаченој сексуалности. Такву појаву можемо са потпуном сигурношћу да назовемо "хомофашизам". За то постоји довољно разлога. Све ово још једном доказује да је Русији потребан закон, који предвиђа кривичну одговорност за пропаганду хомосексуализма", -  закључио је он.

         Превео са руског: Д. М.

Извор: http://www.ruskline.ru/news_rl/2010/06/09/boris_turovskij_takoe_yavlenie_mozhno_s_polnoj_reshimostyu_nazvat_gomofashizmom/

Последњи пут ажурирано ( недеља, 13 јун 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 44 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.