header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ексклузивно: Интервју са правоверним српских духовником, оцем Симеоном Рукумијским (14.500 читања)
ИНТЕРВЈУ
субота, 14 март 2020

ПРАВОСЛАВНИ, НЕ БОЈТЕ СЕ КОРОНА ВИРУСА!

„Борба за веру“: Оче Симеоне, помаже Бог и благословите.

Отац Симеон: Бог Вам помогао, Бог да благослови.

„Борба за веру“: Пре свега, хвала Вам што сте изашли у сусрет нашој молби да у ове дане Великог поста, - када црквени и манастирски типик прописују дужа богослужења, више молитви, строги пост и тиховање  - одговорите на нека актуелна питања која уносе смутњу и муче наше читаоце и вернике уопште.

Детаљније...
 
Докуменат који потврђује америчко порекло Корона вируса
СВЕТ ОКО НАС
недеља, 15 март 2020

 Да су се у Америци озбиљно бавили патентирањем корона вируса, види се са овог линка https://patents.google.com/patent/US7220852B1/enj. На тој електронској адреси налази се и пдф документ на 72 стране о регистрованом патенту короне. Позивамо неког стручног да се тиме обавести, а ми ћемо објавити анализу са задовољством. 

 
Душан Косавновић: Два размишљања о узроцима пандемије - стиже банда
СВЕТ ОКО НАС
субота, 14 март 2020

  Док су у Италији наслови, емисије и друштвени медији преплављени сада већ глобалном темом „коронавирус“, управо сада 20.000 америчких војника искрцава се на чак 7 европских аеродрома и додаће још 10.000 других америчких трупа које су већ присутни у Европи и 7.000 других трупа из различитих европских земаља.

Детаљније...
 
Милица Стевановић: Црквени вођи против народа и Бога
ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА
субота, 14 март 2020

Помаже Бог,

Желим пре свега да се захвалим уредништву овог сајта, што будно посматра и разоткрива све замке нечастивог, који преко својих следбеника, покушава да преласти, како широке масе српског ( на глобалном нивоу да не говорим) народа, који Бога и оставише и заборавише,  тако и нас верне који се у многоме показасмо да нисмо баш тако верни.

Детаљније...
 
Епископ Сергије верује у Бога, а не у вирус
ПРАВОСЛАВЉЕ- Актуелно
петак, 13 март 2020
   Вирус „Корона“ – између вјере и маловјерја
 
         Црква је одувијек била прибјежиште, уточиште од зла овога свијета, а осим своје заштитничке улоге за све оне тлачене, обесправљене и прогоњене, Црква је била и остала Дарохранилница вјечних добара – Крви и Тијела Христовог, захваљујући чему смо могли, можемо и моћи ћемо присајединити се са Распетим и Васкрслим Христом, а тиме надвладати смрт, сагласно ријечима Господњим: „Заиста, заиста вам кажем: ако не једете тијело Сина Човјечијега и не пијете крви Његове, немате живота у себи. Који једе Моје Тијело и пије Моју Крв има живот вјечни; и ја ћу га васкрснути у посљедњи дан“ (Јн. 6, 53-54).
Детаљније...
 
Уредништво: Огласио се још један новотарско-коронарски идиот
ПРАВОСЛАВЉЕ- Актуелно
петак, 13 март 2020
         Зар је могуће да епископи Христа, који је ишао међу губавце да их лечи, покушавају да убеде православне хришћане да се више боје вируса него Бога? Не, није могуће! Они који тако чине, нису епископи Христови, него сатанини. А то се управо догађа у нашој Цркви, коју су окупирали новотарци, и који у њој држе власт.
Детаљније...
 
Један мали чип (кобајаги) лечи грип - Корона вирус у служби Антихриста и броја Звери
СВЕТ ОКО НАС
петак, 13 март 2020

 Чип који препознаје коронавирус и друге респираторне вирусе

Само 90 минута довољно је за дијагностиковање сумњивих нових случајева вируса корона. Захваљујући новом чипу, препознавање бројних респираторних вируса знатно је брже. Зато је сада производња овог чипа нуклеинске киселине у пуном замаху на југозападу Кине.

Детаљније...
 
Уредништво: Новотарци и Корона вирус
ЗВАНИЧНА САОПШТЕЊА
четвртак, 12 март 2020

 Грип који ових дана походи свет изазвао је и проверу наше православне вере; ко праву веру нема (паписти и протестанти), тај већ умире од страха пре праве смрти. Папа служи „он лајн“ мисе, јер он не верује у Живога Бога, него у смрт звану папизам. А православни епископи, попут грчког митрополита Николаја, јасно кажу: “Наша Црква већ два миленијума преноси благодат својих Светих тајни, на добро познат, толико хуман и истовремено благословен начин, а за исцељење и оздрављење душе и тела”.

Детаљније...
 
Пулмолог Волфганг Водарг: Привреда и политика инструментализују вирус корона
СВЕТ ОКО НАС
четвртак, 12 март 2020

 За лекара и некадашњег посланика у Бундестагу др Волфганга Водарга корона је само један од бројних вируса који могу проузроковати обољење дисајних органа

(Deutsche Wirtschaftsnachrichten, 11. 3. 2020)

Детаљније...
 
Уредништво: Без коментара
ЗВАНИЧНА САОПШТЕЊА
понедељак, 09 март 2020
         У циљу информисаности наших цењених посетилаца (како неко не би помислио да се људи на "Борби за вери" богате) са током и висином донација намењених опстанку и даљем развоју сајта, дајемо податак да је у периоду 11. фебруар – 11. март 2020. године, донирано укупно 65 евра (и словима: шесдесет и пет евра).
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 81 - 100 of 11423
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 Ванредно и хитно! -

Одговор светосавског верног народа на фарисејско-језуитско саопштење Синода

Детаљније...

+ + +

ДОНАЦИЈЕ ЗА САЈТ:

(ОБЈАШЊЕЊЕ )

+ + +

"О ИЗОПАЧЕНИЦИМА" ОЛГЕ ЧЕТВЕРИКОВЕ - ПОРУЏБИНЕ

Бриљантна студија (по експертима најпотпунија икад написана) о Ватикану из пера изузетног ерудите. Олга Четверикова научно популарним језиком, првенствено кроз генезу два најмоћнија папска реда Језуита и Опус Деи уводи нас у тајанствени свијет папизма.

Ова књига није случајно међу натраженијим у руским књижарама.

Детаљније...

 

+ + +

Отац Симеон Рукумијски:

ПРАВОСЛАВНИ, НЕ БОЈТЕ СЕ КОРОНА ВИРУСА!

(14.500 читања)

 


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.