header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow МИСИОНАР
Уништење породице и промена пола на Западу: преглед сведочанстава Штампај Е-пошта
среда, 23 октобар 2013

       Потресно сведочанство мајке којој су одузели децу о стању друштва на Западу и месту родитеља, деце и легализоване изопачености у њему.

     Предавач: И.М.Бергсет, кандидат фил.наука, координатор међународног покрета ''Руске мајке'' (Русские матери), које обједињује руске породице из више од 30 земаља, на конференцији ''Уништавање породице и пола новим светским поретком'', које је организовао покрет ''Хришћански препород'' (Христианское возрождение), 5. октобра 2013. у Москви.

Детаљније...
 
Лилија Јегорова: Како сам нашла духовног оца Штампај Е-пошта
петак, 18 октобар 2013
        Вероватно се у животу сваког човека догађају судбоносни сусрети. Истина, то не схватамо одмах, већ тек после неког времена. Када сам пришла вери, с 18 година, тражила сам одговоре на многа питања, мучила су ме мноштва сумњи. И Господ ми је послао дивног човека, познанство с којим је одредило мој животни пут.
Детаљније...
 
Архимандрит Тихон (Шевкунов): Незгодни отац Натанаило Штампај Е-пошта
четвртак, 17 октобар 2013

 Да је у то време неко тражио да се наведе име најнезгоднијег човека у Печорима, нема сумње да би сви одговорили да је то благајник Псково-печерског манастира, архимандрит Натанаило. У томе би били једногласни и свештеници и искушеници, монаси и мирјани, комунисти из печерске управе КГБ-а и локални дисиденти. Ради се о томе да је отац Натанаило по карактеру био веома незгодан човек.

Детаљније...
 
Свети Серафим Саровски: О очајању Штампај Е-пошта
субота, 12 октобар 2013

 Као што се Господ стара за наше спасење, тако се и човекоубица - ђаво пашти да човека доведе до очајања

Очајање се, по учењу светог Јована Лествичника, рађа или од свести о мноштву грехова, од очајања савести и несносне туге (при којој се душа, покривена мноштвом рана, због неиздржљивог бола погружава у дубину очајања), или од гордости и надмености кад се неко сматра недостојним греха у који је пао. Очајање правог првог облика човека вуче у све пороке без разлике, а при очајању друге врсте човек се још држи свог подвига што, по речима Јована Лествичника, не одговара разуму. Прво се лечи уздржањем и добром надом, а друго смирењем и неосуђивањем ближњег (Лест. 26).

Детаљније...
 
Не одлажимо исповест - из беседа са старцем Дионисијем (Игнатом) Штампај Е-пошта
петак, 11 октобар 2013

 Јеромонах Дионисије (Игнат), у светом Крштењу Димитрије, рођен је 22. септембра 1909. г. у Румунији, у селу Ворничењ, у срезу Ботошањ, у породици побожних сељака. Био је најмлађе, осмо дете и напунио је тек годину дана кад му је умро отац, оставивши сиромашну мајку са сирочићима, све једно другом до уха – најстарије дете, будући старац Гимназије, имао је свега 10 година. У таквим тешким условима, који су били још гори због тешких година Првог светског рата, потоњи старац Дионисије је ипак завршио 4 разреда основне школе и 2 године се школовао у вишим разредима.

Детаљније...
 
Још...
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 631 - 735 of 1025
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 56 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

                       


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.